Elbasan.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformatorDe juiste onderhoudsartikelen in de zomer

  • vrijgavetijd:2022-11-02 11:42:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:563
  • Korte omschrijving:

    Elbasan., zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de b

Artikel inhoud
zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Akhmim.Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien,Elbasan.Hoeveel is een 35kV Power Transformer, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.


Elbasan.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformatorDe juiste onderhoudsartikelen in de zomer



Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Elbasan.Telefoonnummer van de fabrikant van droge transformatoren, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Inspectie milieuDe ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

fabrikant van droge transformatoren


Elbasan.Wat is de prijs van 1000 KVA-transformatorDe juiste onderhoudsartikelen in de zomer



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

StatistiekenWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern),Elbasan.Primair energie-efficiëntiemodel van droge transformator, waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Elbasan.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

lekkage van olie op elektrische lasstand

De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Elbasan.Overige productinformatie
  • Kabale.Temperatuurbescherming van droge transformatorenWat is het voordeel als u het werk in één kee

    Kabale.Temperatuurbescherming van droge transformatorenWat is het voordeel als u het werk in één kee

  • Dodhurthailand. kgmVast schaarvorkhefplatformWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

    Dodhurthailand. kgmVast schaarvorkhefplatformWelk proces is vereist voor bedrijfstoepassing?

  • Dodhurthailand. kgmIntelligent hefplatform voertuigOptimalisatie van de optimale omstandigheden

    Dodhurthailand. kgmIntelligent hefplatform voertuigOptimalisatie van de optimale omstandigheden

  • Shiguai.kgmHydraulisch hefplatformProductieproces

    Shiguai.kgmHydraulisch hefplatformProductieproces

  • Ede.Elektrische lift vrachtliftInspectie en onderhoud

    Ede.Elektrische lift vrachtliftInspectie en onderhoud

  • Ede.24-meter hefplatformToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

    Ede.24-meter hefplatformToenemend milieuonderhoud, de markttrend is gemengd

  • Ede.Mobiel hydraulisch liftplatformHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

    Ede.Mobiel hydraulisch liftplatformHeeft de rol van het leiden van de zichtlijn

  • Ede.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringInterpretatie en observatie

    Ede.Dubbel gemast hefplatform van de aluminiumlegeringInterpretatie en observatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!